Een reactie plaatsen

Clementine-mangomojito

60 gr geschilde mango, in blokjes

1 gepelde clementine, in 8 partjes

1 tl bruine basterdsuiker

handjevol verse muntblaadjes

1 el witte rum

ijsblokjes

koolzuurhoudend water

Pers de mango uit in een sapcentrifuge of pureer in een blender en haal het door een zeef. Doe de partjes clementine in een groot glas met de bruine suiker en de munt en plet alles met een lange lepel zodat de smaken vrijkomen. Voeg het mangosap en de witte rum toe en roer alles door elkaar. Voeg zoveel ijsblokjes toe dat ze de rand van het glas raken en doe er een flinke scheut koolzuurhoudend water bij. Garneer het glas eventueel met een takje verse munt en een schijfje limoen.

Over Tom-Roderick Muthert

22 years old, originally from the Netherlands, currently living in Hangzhou (China), marketeer at Goomaai (www.goomaai.com), interested in internet B2B traders, culture in business, marketing, branding, whisky, wine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: