Een reactie plaatsen

Rum-rozijnenmilkshake met vanille-ijs

35 gr rozijnenrum rozijnen milkshake

0,6 dl bruine rum

1 el bruine basterdsuiker

3 dl vanille-ijs

2 el melk

Vermeng de rozijnen met de rum en de suiker en zet ze een nacht weg in de koelkast. Doe ze met het vanille-ijs en de melk in een blender en mix alles in 1 minuut glad. Giet de milkshake in een glas en serveer hem direct.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: