Een reactie plaatsen

New York Sour whisky cocktail

Ingrediënten:New York Sour

Eiwit van 1 ei

50 ml bourbon

25 ml limoensap

2 tl suikersiroop

1 scheut Ruby port

1 schijfje sinaasappel

1 ontpitte kers

Doe de eiwit, de bourbon, het limoensap en de suikersiroop in een cocktail shaker met een hand vol ijs. Schud ongeveer 30 seconden. Schenk door een strainer in een tumbler glas met een paar ijsklontjes. Giet voorzichtig de Ruby port over de cocktail zodat deze bovenin het glas blijft zweven. Garneer met een schijfje sinaasappel en een kers.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: