1 reactie

The Macallan 1824 Series Rare Cask

THe Macallan Rare CaskIn het rijtje van de 1824 Series waarmee The Macallen een aantal jaren begon met de Gold, Amber, Sienna en Ruby is er gestaag uitgebouwd met bijzondere releases. Begin dit jaar waren er al de Reflexion, No. 6 en M, nu volgt de Rare Cask. De Rare Cask is toch wel een stuk goedkoper (lees de andere waren prijzig) en is volledig gemaakt van whisky gerijpt in hand geselecteerde Spaanse sherry vaten waaronder een zeer groot aantal first fill vaten. Het resultaat is een zeer elegante en gebalanceerde dram met precies de juiste sherry hoeveelheid. Geen overduidelijke sherry ‘bom’ maar veel meer dan een ‘gewone’ gesherriede whisky. In de mond tonen van donkere kersen, dadels en rozijnen in combinatie met fruit, rijke vanille, pure chocolade en toffee. Later ook tonen van limoenschip, kruidnagel en gember. De afdronk is zeer lang met terugkerende tonen van de smaak.

De verwachting is dat de Rare Cask dit najaar in gelimiteerde oplage in Nederland verkrijgbaar is. Reserveren van een fles kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Op zoek naar een andere The Macallan? Die vindt je hier.

UPDATE 13/1/2016: The Macallan 1824 Series Rare Cask is vanaf nu hier verkrijgbaar (beperkt).

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Eén reactie op “The Macallan 1824 Series Rare Cask

  1. Hallo,

    Hierbij wil ik wel 2 flessen v

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: