2 reacties

Binnenkort verwacht: Ardbeg 23yo Twenty Something

Ardbeg 23yo Twenty Something

Eindelijk weer eens een Ardbeg met een leeftijdsaanduiding die in beperkte oplage ook nog eens naar Nederland komt. De Ardbeg 23 years old Twenty Something is een Ardbeg uit het tijdperk dat de distilleerderij nog eigendom van Allied Distillers (1993/1994) en is de tweede in een serie van vermoedelijk drie releases. Vorig jaar was er al de 21yo die helaas aan de neus voorbij ging. Deze 23yo gaat dat nu gelukkig niet.

Gerijpt in ex-bourbon en ex-Oloroso sherry vaten en gebotteld op 46,3%. Een release die op 2 november beschikbaar is voor de Ardbeg Committee Members maar waar wij ook een aantal flessen van zullen krijgen. Deze zijn uiteraard te reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl (max 1 fles per persoon). Proefnotities en overige informatie volgen zodra beschikbaar (circa 2 novembrer).

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

2 reacties op “Binnenkort verwacht: Ardbeg 23yo Twenty Something

  1. enig idee van de prijs/fles ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: