Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Adelphi E&K

Adelphi EKDe verschillende The Glover bottelingen van Adelphi (een huwelijk tussen Schotse en Japanse whisky) en een Kincardine (een huwelijk tussen Schotse en Indiase whisky) krijgen een opvolger, de E&K. Een nieuwe botteling in de Fusion serie. Een hommage aan Victor Bruce, de 9th Earl of Elgin en 13th Earl of Kincardine, alsmede voormalige onderkoning van India. Daar diende hij als onderkoning en Governer General tussen 1894 en 1899 en hielp onder meer met het moderniseren van India’s spoorwegnet. Opnieuw een combinatie van Schotse en Indiase single malt dus. Dit keer van Ardmore, Glenrothes en Amrut. De Ardmore is lekker rokerig en roetachtig. De Glenrothes heeft gerijpt in een sherry vat en voegt veel sherry tonen en romige zoetheid toe. De Amrut zorgt voor tonen van tropisch fruit en kruiden en is 5 jaar oud, wat ook direct de leeftijdsaanduiding op de fles is, en gebotteld op 57,8%.

We verwachten deze nieuwe Adelphi release, die beperkt is tot 825 flessen, halverwege januari 2018. Reserveren kan uiteraard al door te mailen naar info@dramtime.nl.

Alle bij ons beschikbare Adelphi bottelingen zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: