Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Timorous Beastie 12yo Cask Strength

timorous beastie 12yo cs

Met het jaar 2019 nog maar net onderweg is de eerste limited edition alweer aangekondigd. De Timorous Beastie 12 years old Cask Strength is daarmee precies op tijd voor Burns Night! Een 12 jaar oude Highlands blended malt dus als opvolger van de 10yo op 46% uit 2018. Deze 12 jaar oude variant is gebotteld op 54,4% als limited edition van 3.000 flessen. Onderstaand alvast de proefnotities. Reserveren van een fles kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Timorous Beastie bottelingen zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl en alle beschikbare Douglas Laing releases hier!

“Anticipate marshmallow with juicy barley and soft spices on the nose. The palate brings creamy honey, buttered bread and sweet Malt. The long finish bursts with nutmeg, oat biscuits and lemon sorbet.”

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: