Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Big Peat Royal Airforce Limited Edition

Big Peat RAF Charity EditionMet het 100 jarig jubileum van de RAF Fund in aantocht presenteert Douglas Laing de Big Peat Royal Airforce Limited Edition. Deze editie van de Big Peat die is gelanceerd ter ere van het jubileum dit fonds. Dit goede doel geeft praktische en emotionele steun aan de huidige en voormalige leden van de Royal Airforce en hun families. Per verkochte fles wordt £ 5,- omgerekend € 5,75 rechtstreeks aan het goede doel gedoneerd. Fred Jr. & Cara Laing, tweede en derde generatie van Douglas Laing, dragen dit goede doel om persoonlijke redenen een warm hart toe.

Deze unieke release toont de eveneens jarige Big Peat in de originele RAF-kleding met leren helm, shaving jacket voorzien van badge en een vloeiende witte zijden sjaal. Een Sopwith Camel draagt ​​een spandoek met de aanduiding 1919-2019, de herdenkingsjaren van het goede doel. Deze Islay blended malt is gebotteld op 46%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen, als een gelimiteerde release van 1919 flessen.

Een fles reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. We verwachten beperkte voorraad vanaf 6 mei. Alle overige bij ons beschikbare Big Peat releases kun je hier terug vinden op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: