2 reacties

Blog: binnenkort verwacht: Timorous Beastie 25yo

Timorous Beastie 25yo

We verwachten een nieuwe oude Timorous Beastie. Dit keer een 25 jaar oude release en een limited edition van 1600 flessen van deze Highlands blended malt uit de Remarkable Regional Malts serie van de onafhankelijke bottelaar Douglas Laing. Deze heeft 25 jaar gerijpt in ex-bourbon barrels en is in 2019 gebotteld op 46,8%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen.

“It is said to have a buttery, honey style, with notes of marmalade, ginger and damp oak. It’s a perfect illustration as to how rich Highland malts mellow as they mature whilst developing a wonderful complexity.This expression carried the trademark Timorous Beastie vanilla and honey style – as a result of being matured predominantly in ex-Bourbon casks – as well as an orange tang and sweet spiciness, perfect for autumn evenings.”

De Timorous Beastie verwachten we in de tweede helft van oktober en kun je nu bestellen door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige bij ons beschikbare Timorous Beastie releases vindt je hier op Dramtime.nl!

 

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

2 reacties op “Blog: binnenkort verwacht: Timorous Beastie 25yo

  1. is de Timorous Beastie 25yo nog verkrijgbaar zo ja wat is de prijs dan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: