Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Glen Scotia 11yo Double Sherry Cask

Een nieuwe limited edition van Glen Scotia is in aantocht. Meestal brengt de distilleerderij er maar eentje paar jaar uit, met het Campbeltown Malts Festival, maar dit jaar hebben we geluk. Begin oktober verwachten we de Glen Scotia 11 years old Double Sherry Cask. Een ongeturfde Glen Scotia gedistilleerd in 2008 en gerijpt in first fill bourbon vaten gevolgd door een finish in een combinatie van first fill PX en Oloroso sherry vaten. Deze zijn gebotteld in 2020 op vatsterkte van 54,1%. De eerste proefnotities luiden als volgt: ‘deze whisky heeft winterse tonen zoals rozijnen, kruidnagel, kaneel en nootmuskaat met een lange nootachtige afdronk. ‘ Wil je een fles reserveren? Dat kan al door te mailen naar info@dramtime.nl.

UPDATE 6/10/2020: De Glen Scotia 11yo Double Sherry Cask is nu beperkt op voorraad en kun je hier bestellen!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: