Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Timorous Beastie Meet The Beast Limited Edition

Binnenkort verwachten we een nieuw ‘beastie’ in de Timorous Beastie familie. De Highlands blended malt uit de Remarkable Regional Malts serie van Douglas Laing krijgt er een limited edition bij en wel de Meet The Beast. Een bourbon cask matured Highlands blended malt op cask strength van 54,9%. Een ‘stevigere en wildere’ variant van de Timorous Beastie die we op korte termijn met een oplage van 3600 flessen verwachten. Hieronder alvast de proefnotities. Het reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl!

Proefnotities:

“On the nose, expect a burst of sweet vanilla, complex oak and orchard fruits. The beast of a palate delivers wonderful notes of candyfloss, creamy honey and buttery pastry, running to a satisfyingly long finish with spices that go on and on…”

UPDATE 8/6/2021: De Meet The Beast is nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: