Een reactie plaatsen

Rutte Culinair

Sinds deze week hebben we een nieuwe serie van Rutte in huis. Dit keer wel een hele bijzondere, namelijke Rutte culinair. De bekende Nederlandse distilleerderij van jenevers en likeuren heeft een nieuw concept op de markt gebracht. Drank, enkel en alleen met het doel, om mee te koken.

In deze serie verschenen zes 0,2l flesjes om mee te koken. Frambozen likeur, gember likeur, James Grieve eau de vie, akvavit, Doyenne du Comice eau de vie en Selderij.

Inmiddels zijn de frambozen likeur, gember likeur en selderij in onze winkel verkrijgbaar. Ze kunnen vooral gebruikt worden bij het op smaak brengenvan sauzen, vinaigrettes, ijs en mousses. Binnenkort zullen we hier ook enkele gerechten met een of meerdere van deze likeuren publiceren.

Over Tom-Roderick Muthert

22 years old, originally from the Netherlands, currently living in Hangzhou (China), marketeer at Goomaai (www.goomaai.com), interested in internet B2B traders, culture in business, marketing, branding, whisky, wine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: