Een reactie plaatsen

Ron Cubay

Na een paar weken geleden al de Ron Abuelo uit Panama aan het assortiment te hebben toegevoegd hebben we nu ook Ron Cubay in het assortiment opgenomen. Van deze Cubaanse rum die nog steeds geproduceerd wordt volgens de traditionele productie methoden hebben we vanaf heden de Carta Blanca, de Anejo 5yrs en de Anejo Reserva Especial 10yrs.

De kwaliteit van deze rum is te danken aan de excellente kwaliteit van de Cubaanse rietsuiker, in combinatie met het Caribische klimaat, de vruchtbare grond en het unieke vakmanschap van de Cubaanse “Maestros Roneros”.

 

Carta Blanca

De Carta Blanca is de perfecte rum voor het maken van cocktails en longdrinks. Een typische, krachtige Cubaanse rum. 70cl – 38% alc.

 

Anejo 5yrs

Na 5 jaar op eiken vaten te hebben gerijpt ontstaat er een elegante rum, vol van geur en smaak. De afdronk is zacht en elegant. Een hele mooie complexe rum. Om puur of in de lekkerste cocktails te drinken. 70cl – 38% alc.

 

Anejo Reserva Especial 10yrs

Deze rum behoort absoluut tot de top van de wereld. Gelagerd in wit eiken vaten gedurende 10 jaar. Deze exclusieve rum heeft een complex aroma van kruiden, vanille en honing. 70cl – 40% alc.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: