Een reactie plaatsen

Indische limoncello – spekkoek likeur van Sayah

SayahSpekkoekIndische limoncello zult u wellicht denken, wat is dat nu weer? Nou ja het is eigenlijk heel logisch, zoals Johan Cruyf zou zeggen. Je neemt het lekkerste van het Indische, spekkoek, en maakt daar een drankje van. Een drank die ooit in de huiskamers van één van de bedenkers is ontstaan en toen nog een bruine drab was. Gek genoeg kwam de smaak van die drab erg in de buurt van spekkoek en dus werd er gekeken of men daar eens een likeur van kon maken. Maanden verstreken omdat men het thuis, zonder de hulp van experts, probeerde. Uiteindelijk werd de hulp ingeschakeld van Herman Jansen Beverages in Schiedam en gezamenlijk werd aan de spekkoek likeur gesleuteld totdat het ideale resultaat was bereikt.  Een resultaat dat tijdens de International Wine & Spirit Competition tevens werd beloond met een zilveren medaille.

Een frisse likeur met aroma’s van echte Indische kruiden en versgebakken cake. Gebrande suiker gecombineerd met de kruidige warme tonen van kaneel, kruidnagel, kardemom, anijs, vanille en een vleugje nootmuskaat. Lekker om  puur te drinken of om te mixen met ijs en natuurlijk de perfecte afsluiter van een Aziatische maaltijd.

Sayah likeur vindt u bij ons in de winkel en kunt u hier ook online bestellen in 35cl en 70cl fles.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: