Een reactie plaatsen

Tomatin 1971 Vintage 44yo

Na de Tomatin Cu Bocan 1988 Vintage is er opnieuw mooi Tomatin nieuws! Afgelopen vrijdag werd namelijk de 44 years old 1971 onthuld. De eerste botteling in de luxueuze Warehouse 6 Collection. Een serie waarin we de komende jaren nog een aantal 40 jaar oude Tomatins kunnen verwachten.

Deze eerste releases is een single cask van slechts 252 flessen gerijpt in een Oloroso sherry vat. Gebotteld op 45,8% en prachtig verpakt in een luxe decanter en hout kist inclusief twee kristallen Tomatin tumblers en een stopper. De proefnotities volgen snel en reserveren is al mogelijk door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige bij ons beschikbare Tomatin releases vindt je hier op Dramtime.nl.

Tomatin 44yo 1971 inlay

Tomatin 44yo 1971 box

UPDATE 9/9/2017: De Tomatin 1971 Vintage is nu hier verkrijgbaar op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: