Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Kilchoman Sauterness Cask Matured

Stiekem wisten we het al, de Cask Matured van Kilchoman dit jaar is de Sauterness Cask. Drie jaar geleden kwamen we de vaten al tegen en hadden we de indruk dat het de eerste release in deze serie zou worden. Dat werd in 2014 echter de Port Cask Matured gevolgd door de Madeira Cask Matured in 2015.


Dit jaar is het dus tijd voor een release volledig gerijpt in Sauterness vaten. Gedistilleerd in 2011 en gerijpt in Sauterness vaten uit de Bordeaux. Een small batch botteling van 6000 flessen gebotteld op 50% en eind september verwacht. De officiële proenotities ontbreken nog maar deze Sauterness combineert maritieme turfrook met zoetheid en citrus. Hij is er eind september en je kunt een fles reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Kilchoman releases vindt je hier op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: