Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: The Glenlivet Tollafraick

Glenlivet TollaEind maart verwachten we de The Glenlivet Tollafraick. Een 16 jaar oude single cask release speciaal voor Nederland en daarmee eigenlijk de opvolger van de veelbesproken Bochel Hill uit 2015. Vernoemd naar Tollafraick, een van de vele boerderijtjes die veel smokkelaars vroeger hebben gepasseerd op de route naar Dunder. Deze ligt op de eerste etappe van de reis uit de Glenlivet vallei en was een mijlpaal voor smokkelaars op weg naar het zuiden.

De whisky zelf komt uit 2000 en heeft gerijp in sherry cask 9944. Hij is gebotteld in januari 2017 op vatsterkte (het alcohol percentage moeten we jullie nog even schuldig blijven). Een oplage van 540 flessen waarvan we de proefnotities hopelijk spoedig hopen te bemachtigen. Reserveren kan uiteraard door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige bij ons beschikbare The Glenlivet releases vindt je hier terug op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: