Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Benromach 41yo 1975

Benromach 1975

Na een mooie 35 years old begin 2016 gevolgd door een 41 years old uit 1974 in juni is het dit jaar tijd voor opnieuw een oude Benromach single cask. Deze maand nog verwachten we de 41 years old 1975. Opnieuw een 41 jaar oude release  uit een periode waarvan er maar weinig Benromach vaten over zijn.

Deze nieuwe release heeft gerijpt in refill American hogshead 3434 en is begin 2017 gebotteld op 49,9%. Een gelimiteerde single cask reelase van slechts 162 flessen. Opnieuw verpakt in de houten kist die we inmiddels al van de voorgaande 2 kennen. Het koper wat staat voor de ketels, het donkere hout voor de washbacks en de witte lijn voor de witte distilleerderij muren

Er zijn nog geen proefnotities beschikbaar maar deze volgen hopelijk snel. Een fles van deze release reserveren kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Ons overige Benromach assortiment vind je hier op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: