Een reactie plaatsen

Big Peat Christmas Edition 2017

Big Peat Christmas Edition 2017 front label Cola

Het duurt nog even voordat het kerst is maar traditioneel wordt de najaars periode aangekondigd met de introductie van de Big Peat Christmas Edition. Elk jaar weer een paar dagen eerder dan het jaar ervoor en daardoor een klein beetje de pepernoten of paaseitjes hype in whisky land.

De Big Peat Christmas Edition 2017 is de zevende release in deze kerst serie van cask strength Big Peat bottelingen. De Islay blended malt van Douglas Laing dit keer op basis van enkel Ardbeg, Caol Ila, Bowmore en Port Ellen (zoals in het verleden altijd gebruikelijk) ten opzichte van de release van vorig jaar waar ook “all other active Islay distilleries” in verwerkt waren. Dat werd destijds, volgens insiders, nog eens gekenmerkt door de 9 sokken die aan de open haard hingen. De 2017 release is gebotteld op 54,1%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen en verwachten we begin september.

De proefnotities volgen op korte termijn maar reserveren kan uiteraard al door te mailen naar info@dramtime.nl en alle overige bij ons verkrijgbare Big Peat releases vind je hier op Dramtime.nl! Alle Douglas Laing bottelingen zijn hier terug te vinden!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: