Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Teeling Brabazon Series 02

Teeling Brabazon 02

In mei lanceerde Teeling de eerste botteling in de Brabazon Series, de 01. In 2015 is Teeling met de distilleerderij terug gekeerd naar de roots in de Liberties buurt in Dublin. Daar, in Newmarket, is de teeling familie niet de enige bekende. Van de 16e tot 19e eeuw regeerde de Brabazon familie over deze buurt met aan het hoofd William Brabazon. Newmarket was destijds een ondernemers regio met meerdere distilleerderij, weverijen en akkerbouw met daaromheen veel handelaren.

De Brabazon Series is een hommage aan deze periode en aan het gebruik van versterkte wijnen. Deze tweede release heeft gertijp in ex-port vaten en is gebotteld op 49,5% als limited release van 12.000 flessen. Verkrijgbaar in de loop van oktober en reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Teeling whiskey’s, waaronder de Brabazon 01, vind je hier op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: