Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Scallywag 10yo

Scallywag 10yo

De onafhankelijke bottelaar Douglas Laing viert zijn 70e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Eerder waren er al special releases als een 10 jaar oude Timorous Beastie25 jaar oude XOP Ardbeg and the Old Particular Double Pack. Komende week komt de The Epicurean Glasgow Edition binnen en vanochtend werd een speciale botteling van Scallywag aangekondigd.

De Scallywag (Speyside blended malt) 10 years old is het nieuwste pareltje in de Remarkable Regional Malts serie van Douglas Laing. Gerijpt in sherry butts en gebotteld op 46% als limited release van 4500 flessen. Verkrijgbaar vanaf eind mei en nu al te reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Onderstaand alvast de proefnotities en na de link alle bij ons beschikbare Douglas Laing bottelingen!

Neus: zoet rood fruit met mokka en honingraat

Smaak: zachte kruiden met cacao, ontbijtgranen en getoast eiken

Afdronk: aanhoudend met tonen van kaneel, gestoofde pruimen en bruine suiker

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: