Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: XOP Platinum Series Port Dundas 40yo

XOP Platinum Port Dundas 40yo 1978

Tere ere van 70 jaar Douglas Laing werd eerder dit jaar afgetrapt met de XOP Platinum serie, 4 Xtra Old Particular single cask bottelinge uit bijzondere vaten. De eerste was een 25 jaar oude Ardbeg die we in mei binnen kregen. De tweede release ontvangen we in juli en is een 40 jaar oude single grain van de inmiddels gesloten Por Dundas distilleerderij.

Deze Port Dundas komt uit 1978 en heeft 40 jaar gerijpt in een refill hogshead die in 2018 gebotteld is en goed was voor 168 flessen. De tasting notes volgen zo spoedig mogelijk maar reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl . Alle bij ons beschikbare Douglas Laing bottelingen zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: