Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Compass Box Stranger & Stranger

CB Stranger Strange packshot flesNog een laatste Compass Box release verschijnt er dit jaar, de Stranger & Stranger. Een ode aan de ontwerper van al die prachtige Compass Box labels, dozen en kokers, design bureau Stranger & Stranger. Voor meer dan 30 Compass Box labels was dit bureau inmiddels verantwoordelijk en nu hebben ze eindelijk hun eigen botteling. De Stranger & Stranger is een combinatie van een Schotse blend met 1% niet Schotse whisky gebotteld op 46% als limited edition van 4802 flessen.

Ooit had John Glaser van Compass Box een 1 jaar oude spirit die ook wel de ‘sacrificial spirit’ genoemd werd. Een jaar lang gerijpt in op maat gemaakte vaten die voor een bizarre smaak ontwikkeling zorgden. Dat is de basis die 10 jaar samenwerking tussen Compass Box en Stranger & Stranger markeert. De volledige inhoud en alle componenten hopen we spoedig te horen maar proefnotities zijn er gelukkig al wel.

“You’ll find aromas and flavours in this stranger spirit that remind you of custard and dark sugars, fresh apple fruit and an appealing herbal character. It has sweetness on the palate that will call you back to the glass. Owing to just one percent of the recipe using our delicious “Sacrificial spirit”, this is nothing you like you have ever tried before.”

Een fles reserveren kan door te mailen naar info@dramtime.nl. We verwachten deze speciale release nog voor de kerst in huis te hebben. Alle bij ons beschikbare Compass Box releases zijn hier te bestellen op Dramtime.nl!

UPDATE 11/12/2018: De Compass Box Stranger & Stranger is nu in beperkte oplage hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: