Een reactie plaatsen

Glenmorangie Grand Vintage Malt 1991

Glenmorangie GVM 1991Begin 2017 lanceerde Glenmorangie de Grand Vintage Malt 1990. De eerste release in de Bond House No. 1 Collection en daarmee feitelijk de opvolger van de 25yo Quarter Century. In deze Bond House serie verwelkomen we nu de vierde release, de 1991 Grand Vintage Malt. Na de 1990 in 2017 en 1989 in 2018 alsmede een travel retail release is het in 2019 tijd voor een 1991 vintage.

De 1991 vintage is 27 jaar oud en bevat malts die gefinished in ex-Oloroso sherry vaten en malts die gefinished zijn in ex-Burgundy vaten aangevuld met een klein gedeelte uit virgin oak vaten. Een unieke combinatie van een sherry en een wijn finish die je zelden ziet en wat resulteert in een licht peperige whisky met tonen van gestoofde appels, melk chocolade, pruimen en rijp rood fruit gebotteld op 43%.

De 1991 Grand Vintage Malt is nu te bestellen op Dramtime.nl!

 

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: