Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Compass Box Affinity

Compass Box Affinity front label

Volgende week alweer verwachten we een nieuwe Compass Box release! Een opvolger van de Orangerie en wel de Affinity. Waar de Orangie een combinatie was van single malt, sinaasappels en kruiden is de Affinity dat als combinatie van single malt en Calvados.

De Affinity is een blend uit single malt (verschillende rijpingen en distilleerderijen/regio’s) en Drouin Calvados. Een experiment waar Compass Box naar verluid al jaren mee bezig is en wat we nu eindelijk kunnen proeven. De Affinity is met de toevoeging van de Calvados dus geen whisky meer maar een likeur. Wel gebotteld op 46% en als een limited edition van 6436 flessen.

Aroma’s van appel, vanille en kruiden met de moutige tonen van de whisky vormen het smaakprofiel van dit nieuwe experiment. Reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. We verwachten de Affnity eind maart in huis te hebben en zullen deze ook laten proeven op  het Whisky Festival Noord Nederland.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: