Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Highland Park 15yo Single Cask for the Netherlands

Highland Park 15yo SC for NLHet heeft jaren geduurd maar eindelijk komt er weer een single cask release van Highland Park speciaal voor Nederland. Eind juli/begin augustus verwachten we een 15 jaar oude release uit 2003 die gerijpt heeft in first fill sherry butt 6145van Europees eiken. Een vat dat goed is voor 582 flessen die op vatsterkte (cask strength) van 57,3% gebotteld zijn in 2019. Het resultaat is een licht rokerige en fruitige Highland Park met tonen van donker fruit, specerijen, bloemen en subtiele turfrook. Het reservereen van deze fles, die verpakt is in een jute zak, kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle overige bij ons beschikbare Highland Park releases zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: