Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Highland Park Valfather

Highland Park Valfather

Na de Valkyrie in 2017 en de Valknut 2018 sluit Highland Park in 2019 de Viking Legend serie af met de Valfather. Deze Orkney single malt is de derde en laatste release in deze serie van Highland Park waarbij de verpakking ontworpen is door designer Jim Lyngvild. De botteling is een hommage aan Odin, de hoogste Noorse god en de ‘vader van de gedoden’.

Als whisky heeft de Valfather volledig gerijpt in refill casks die zorgen voor tonen van zoete appel, peer, crème brûlée, cederhout en gerookte paprika. Allemaal omwikkeld in een laagje rook. Deze Highland park is wat lichter dan andere Highland Park releases en is gebotteld op 47%. Reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. We verwachten eind augustus/begin september te kunnen leveren. Voor alle andere bij ons beschikbare Highland Park releases kijk hier eens op Dramtime.nl!

UPDATE 30/9/19: De Valfather is eindelijk gearriveerd en kun je nu hier bestellen!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: