Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: GlenAllachie 15yo

GlenAllachie 15yoRuim een jaar na de introductie van de GlenAllachie range is er eindelijk de langverwachte toevoeging van de 15 years old. Het zal niet de laatste toevoeging aan de range van 10yo Cask Strength, 12yo, 18yo en 25yo zijn maar voorlopig moeten we het met de toevoeging van deze 15 doen. Op basis van de kleur, proefnotities en eerste reacties van mensen die ‘m geproefd hebben is dat niet verkeerd.

Deze 15 years old heeft gerijpt in PX en Oloroso sherry puncheons en is gebotteld op 46%, uiteraard non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Deze nieuwe toevoeging verwachten we omstreeks week 38 en reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare GlenAllachie releases zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl. Hieronder nog de proefnotities van de 15yo.

Neus: butterscotch, rozijnen en zoete kruiden

Smaak: zoete kruiden met butterscotch, sultana’s, wat tonen van banaan, sinaasappelschil en pure chocolade

Afdronk: lang met zachte kruiden en sherry invloeden

UPDATE 16/9/19: De GlenAllachie 15y is nu hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: