Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Tomatin 2009 Caribbean Rum Finish & 2006 Amontillado Sherry Finish

 

Na de 15 jaar oude Moscatel release uit 2018 en een hele fijne Tomatin Carribbean Rum Cask Matured zo’n drie jaar geleden is het nu tijd voor twee nieuwe limited editions van deze Highlands distilleerderij. De 10yo 2009 Caribbean Rum Finish en de 12yo 2006 Amaontillado Sherry Finish. Beide verwachten we in de tweede helft van september in zeer beperkte oplage en het reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl Hieronder alle info over beide limiteds. Alle bij ons verkrijgbare Tomatins vindt je hier terug op Dramtime.nl

Tomatin 10yo 2009 Caribbean Rum Finish

Deze release is dus geen volledige rum rijping maar een finish van een jaar. Het resultaat is een Tomatin vol met tropisch fruit, mokka en gezouten karamel gevolgd door een lange en zoete finish met veel rum invloeden. Een limited edition van 7200 flessen gebotteld op46%.

Tomatin 12yo 2006 Amontillado Sherry Finish

Deze release heeft 9 jaar gerijpt in ex-bourbon vaten gevolgd door een finish van 3 jaar in first fill Amontillado sherry butts. Het resultaat is een Tomatin met aroma’s van pure chocolade, gedroogd fruit, espresso en een vleugje noten. Een limited edition van 5400 flessen gebotteld op 46%.

UPDATE 26/9/19: De Caribbean Rum Finish is nu hier te bestellen en de Amontillado Sherry Finish hier!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: