2 reacties

Binnenkort verwacht: Compass Box Rogues’ Banquet

CB Rogues Banquet early bottle shotCompass Box bestaat dit jaar 20 en dat gaat ongetwijfeld groots gevierd worden! Een van de eerste releases die we kunnen verwachten is de Rogues’ Banquet. Een gastronomisch geïnspireerde limited edition gemaakt van malt en grain whisky’s van tenminste 25 jaar oude. Deze blend bestaat uit Miltonduff uit recharred hogsheads (59,9%), North British uit first fill bourbon barrels (35%) en Clynelish uit refill hogsheads (51,%). Een fruitige en kruidige blend door de Miltonduff met veel romigheid en vanille tonen van de graan whisky en de elegantheid van de Clynelish.

De Rogues’ Banquet is gebotteld in februari 2020 op 46% en verwachten we eind maart in zeer beperkte oplage in huis te hebben. Reserveren van een fles (ovbh van prijs) kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Voor een overzicht van alle bij ons beschikbare (limited editions) van Compass Box klik hier!

CB Rogues Banquet front label

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

2 reacties op “Binnenkort verwacht: Compass Box Rogues’ Banquet

  1. Graag 2 flessen van deze nieuwe toques banket voor mij reserveren!! Dank 🙏 Wim van aarle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: