Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Compass Box Magic Cask

Compass Box Magic CaskAfgelopen week kondigden we op dit blog al de Compass Box Rogues’ Banquet aan, de eerste botteling in het 20e levensjaar van Compass Box, en daar komt nu de Magic Cask bij. Een oude bekende die Compass Box al eens bottelde (in 2006) voor de Canadese markt. Destijds een combinatie van Clynelish en Linkwood met een Madeira finish. Dit keer is het een blended malt waarvan een groot gedeelte van de inmiddels gesloten Imperial distilleerderij komt aangevuld met whisky van een Speyside distilleerderij gesitueerd dichtbij de plaats Aberlour…… De 2020 release van de Magic Cask wordt in maart gebotteld op 46% in een oplage van 5400 flessen. Die verwachten we vervolgens eind maart. Reserveren van een fles kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Compass Box bottelingen vind je hier terug op Dramtime.nl!

UPDATE 26/11/20: De Magic Cask is gearriveerd en kun je nu hier bestellen op Dramtime.nl!

Compass Box Magic Cask front label

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: