Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: GlenAllachie Wood Finishes Batch 2

GlenAllachie Wood Finishes Batch 2 banner

In de zomer van 2019 introduceerde Billy Walker bij GlenAllachie de Wood Finish serie. Een reeks die hij bij zijn vorige werkgeven GlenDronach ook al vaak maakte en wat hij nu slim kopieert bij GlenAllachie. Destijds waren het een 8 jaar oude Koval Rye Quarter Cask Finish, een 10 jaar oude Port Wood Finish en een 12 jaar oude PX Sherry Finish. Een goed begin vraagt om een goed vervolg en dus verwachten we halverwege april Batch 2 bestaande uit een 9 jaar oude Rye Wood Finish, een 11 jaar oude Moscatel Wood Finish en een 11 jaar oude Ruby Wood Finish.

Hieronder meer info over deze 3 nieuwe releases die je uiteraard al kunt reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl Alle overige bij ons beschikbare GlenAllachie releases zijn hier terug te vinden op Dramtime.nl.

GlenAllachie 9yo Rye Cask Finish (48%)

Opnieuw een Rye Cask Finish in de serie maar dit keer een jaar ouder en gefinished op Kentucky Rye Casks in plaats van Koval Rye Casks zoals bij Batch 1. Ook hier geeft de rye weer een rijke, pittige en kruidige twist aan een klassieke GlenAllachie op bourbon vaten.

GlenAllachie 11yo Moscatel Wood Finish (48%)

Een finish van zo’n 2 jaar op Moscatel barriques die zorgen voor een fruitiger karakter en een uitgesproken aromatische neus van de Muscatdruif.

GlenAllachie 11yo Port Wood Finish (48%)

Een robijnrode GlenAllachie met een finish van 2 jaar in Ruby port pipes. Veel tonen van port, rood fruit en mout maar ook de klassiek GlenAllachie smaken komen goed naar voren.

UPDATE 14/4/20: De Wood Finish serie batch 2 is gearriveerd en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: