Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Big Peat A846 8yo Feis Ile 2020

Big Peat Feis Ile 2020

Even leek het er op dat Big Peat net als vele anderen Feis Ile 2020 zou moeten missen maar ondanks dat het beroemde Islay Whisky Festival niet doorging verschijnt er eind deze maand alsnog de speciale Big Peat release, de A846 Feis Ile. Een speciale 8 jaar oude Big Peat limited edition vermoed naar de A846, de legendarische weg die jaarlijks vele whisky fans vervoerd van de ene naar de andere distilleerderij.

Deze 8 jaar oude Islay blended malt van Douglas Laing is gebotteld op 46% en verwachten we tegen eind juni. Een limited edition van 3000 flessen waarvan je al 1 kunt reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Dit keer verpakt in een open doos met daarop de kaart van Islay geprint. De tasting notes volgen zo spoedig mogelijk

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: