Een reactie plaatsen

NIEUW: Old Particular The Spiritualist Series

DL OP Spiritualist Series Islay 14yo Balance Edition

De 2020 Old Particular limited edition serie van 2020 is The Spiritualist Series. De Old Particular Spiritualist Series 14 years old Islay ‘Balance Edition’ is de eerste release in de deze nieuwe serie geïnspireerd door de globale trend van ‘mindfullness’ en tijd voor jezelf nemen. In totaal zal de serie uit drie bottelingen bestaan. Deze 14 jaar oude Islay, de Balance Edition, is de eerste release. Een Islay single malt van een niet nader te noemen distilleerderij gedistilleerd in november 2005 en gerijpt in een refill hogshead. Deze is gebotteld in april 2020 op vatsterkte (cask strength) van 53,2%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen, als een gelimiteerde single cask release van 325 flessen. De eerste tasting notes luiden als volgt: aardeachtige turf tonen met zoete rook, honing en gerst.

De Balance Edition is hier te bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: