Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Paul John Christmas Edition 2021

De Big Peat Christmas Edition is gearriveerd en ook de Paul John versie uit India is onderweg. Uiteraard doen ze daar dit jaar ook weer mee en de 2021 editie is alweer de vierde kerst release uit India. Gerijpt in bourbon, port en madeira (als allereerste Paul John) vaten en gebotteld op 46%. De tasting notes voor deze 2021 release in een bruin/gouden verpakking zijn als volgt.

“Met geelbruine tinten en een aroma van moutige karamel, een spaarzaam scheutje kokos, zoete bessen en droge rozijnen. Romige smaken van delicate kruiden, licht rokerige gerst en een lange kruidige afdronk met lichte turf en cacao. Deze 4e release van de Christmas Edition-serie laat zien hoe leuk kerst kan zijn!”

Kortom een exotische smaakbom met een vleugje rook. We verwachten de Paul John Christmas Edition 2021 begin november en een fles reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. De 2021 editie is net als de 2020 variant beschikbaar in zowel een 70cl fles als een 5cl miniatuur (in koker). Alle andere bij ons beschikbare Paul John releases kun je hier terugvinden op Dramtime.nl.

UPDATE 4/11/21: De Paul John Christmas Edition is nu hier te bestellen op Dramtim.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: