Een reactie plaatsen

Binnenkort: Scallywag The Chocolate Edition 2022

Op ‘world chocolate day’ op 7 juli introduceert Douglas Laing voor de vijfde keer een limited edition Scallywag The Chocolate Edition. De eerste drie jaar was dat een limited edition die je alleen bij Douglas Laing zelf kon kopen maar sinds vorig jaar krijgen we ook beperkt voorraad. Een 2022 limited edition Speyside blended malt in de Remarkable Regional Malts serie met een (in verhouding) veel grotere oplage dan zijn hierboven genoemde voorgangers. Deze Scallywag is bekend om zijn tonen van chocolade en wordt daarom The Chocolate Edition genoemd. Een limited release van 3600 flessen, 100% sherry vaten gerijpt en gebotteld in op 48%. Halverwege juli beperkt op voorraad maar nu uiteraard al te reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Voor alle andere bij ons beschikbare Scallywag bottelingen kijk hier op Dramtime.nl!

Proefnotities:

The “dessert-like” recipe marries together a selection of Douglas Laing’s most chocolatey flavoured, 100% Sherry Matured Speyside Single Malts. The wihsky has delectable notes of creamy chocolate icing, juicy dates and rich red fruits.

UPDATE 2/8/22: De Scallywag The Chocolate Edition 2022 is nu op voorraad en kun je hier bestellen op Dramtime.nl!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: