Een reactie plaatsen

Highland Park – Thor

Hij is er inmiddels, lees hier ons verslag van de introductie in Amsterdam op maandag 2 april 2012!

Binnenkort verwacht: de Highland Park – Thor, de eerste botteling uit een nieuwe exclusieve serie van Highland Park en een collectors item die alleen maar in waarde zal stijgen!

Thor is de eerste release in de Highland Park Valhalla Collectie en net als zijn naamgenoot, deelt hij vele van de ‘larger-than-life’ kenmerken met de legendarische Noorse god.

De meest bekende van alle Noorse goden, Thor was de beschermer van Asgard en werd gevreesd door zijn vijanden en andere goden. Van zijn krachtige hamer, Mjolnir, die we hebben afgebeeld op de fles, werd gezegd dat het een donderend en angstaanjagend geluid maakte wanneer het werd gebruikt in de strijd; de legende luidt dat Thor’s handwerk kan worden aanschouwd op Orkney.

Jan12-HighlandPark-THOR-2
Gedistilleerd waar de zee overgaat in de oceaan, Highland Park Thor is een ontmoetingsplaats van de natuurkrachten, wat resulteert in een perfect huwelijk tussen klassieke geurige Highland Park rook, evenwichtig met een verleidelijke innerlijke complexiteit en natuurlijke kracht. 16 jaar gerijpt en gebotteld op 52,1% alcohol, Thor is beperkt tot 23.000 flessen wereldwijd, waarvan slechts een fractie beschikbaar komt in Nederland.

Proefnotites:
Kleur:   Rijk amber met een gloed van ijzererts
Neus:    Krachtig en geconcentreerd, een explosie van aromatische rook, gember, oud koper, gestoofde pruimen. Met een paar druppels water komen meer aardse tonen naar boven, als een tuin na een stevige regenbui.
Smaak:   De kracht van Thor grijpt je vast en laat je niet meer los! Eerst droog met kruidige tonen van peperkoek, daarna vanille, zwarte bessen, mango, perzik en een vleugje kaneel. Terwijl het volle aroma van Thor rondzingt in de mond komen meer zachte en zoete tonen naar boven wat een onverwachte complexiteit en diepgang geeft.
Afdronk: De afdronk dondert voort, sluimerende aroma’s van zoete vanille en intense kruidigheid achterlatend.

UPDATE 11/02/2014: hier te kopen

Over Tom-Roderick Muthert

22 years old, originally from the Netherlands, currently living in Hangzhou (China), marketeer at Goomaai (www.goomaai.com), interested in internet B2B traders, culture in business, marketing, branding, whisky, wine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: