Een reactie plaatsen

Vele nieuwe bieren en biergeschenken!

De afgelopen weken zijn er bij ons vele nieuwe (speciaal)bieren en biergeschenken binnen gekomen. Leuk als cadeautjes voor allerlei gelegenheden, voor de bierliefhebber of om weg te geven bij een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld vaderdag. Hieronder een overzicht in beeld van de nieuwste aanwinsten op biergebied:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo zijn er bijvoorbeeld grote flessen Grunneger bier met daarop hetGroninger volkslied, mooi verpakt met een Grunneger Weerstain, een klomp als Vogelhuisje of een draagklomp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nederlandse speciaalbieren van het Drentse Maallust verpakt in bijpassende doos of kist, lees alles over Maallust in dit blog artikel https://blog.fransmuthert.nl/2012/04/21/maallust/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook zijn er verscheidene dozen met speciaalbier zoals bijvoorbeeld de Grimbergen bijbel  en het World of Beers pakket. Daarnaast is het ook mogelijk om enkele gangbare bier in 6-pack te laten verpakken met bijvoorbeeld glaswerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook zijn er vele speciaalbieren in 4-packs of zelfs per flesje verkrijgbaar zodat u naar hartelust kunt combineren bij het samenstellen van een eigen bierkist of mand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn verschillende kistjes (inc. breekijzer) voor speciale gelegenheden en van enkele bekende biermerken zoals bijvoorbeeld Palm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is een kasteel vol met Kasteelbier en natuurlijk mag ook het bier Leesplankje niet ontbreken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ook in het assortiment grote bierflessen is er veel keus, naast de fles Grunneger bier zijn er bijvoorbeeld ook flessen KleinigGeitje en AardigGeitje.

Het is slechts een kleine greep uit ons grote bierassortiment. Kom gerust langs in de winkel om de rest ook eens te bewonderen!

Over Tom-Roderick Muthert

22 years old, originally from the Netherlands, currently living in Hangzhou (China), marketeer at Goomaai (www.goomaai.com), interested in internet B2B traders, culture in business, marketing, branding, whisky, wine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: