Een reactie plaatsen

Kerstdiners met wijn en whisky suggesties voor kerstmis 2012

Net als vorig jaar heeft Uw TopSlijter Frans Muthert ook dit jaar weer twee kerstdiners voor u samengesteld. Een diner begeleid door wijn en een diner begeleid door whisky. Elk van beide vier gangen met voor elke gang de keuze uit twee gerechten. Zo hoeft u niet langer te zoeken naar het kerstdiner voor 2012 en kunt u inspiratie op doen voor lekkere wijn & spijs en whisky & food combinaties.

U kunt natuurlijk ook combineren door bijv als hoofdgerecht voor de eendenborstfilet met Bellingham Dragons Lair te kiezen en als dessert een heerlijke Sticky Toffee Pudding met Caol Ila 12y.o. Of misschien kiest u niet voor het complete menu, maar gaat u wel voor een heerlijke chocolade mousse met Dalwhinnie 15y.o.! Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos bij Uw TopSlijter Frans Muthert.

Maar wellicht heeft u zelf al een uitgebreid menu samengesteld, dan kunnen wij u uiteraard altijd van een bijpassend wijn of whisky advies voorzien! Heeft u wel 1 of meerdere gerechten uit onze menu’s gemaakt dan zijn wij uiteraard erg benieuwd wat u van de gerechten vond!

We geven u de complete receptuur en ons bijpassende wijn en whisky advies zodat u heerlijk zult smullen tijdens de feestdagen. Doe er uw voordeel mee!

Als u op de afbeeldingen klikt openen de kerstdiners als pdf versie in een tweede tabblad.

Wij wens u alvast prettige feestdagen en een voorspoedig 2013!

Slijterij Frans Muthert Whisky & Food Kerstdiner 2012

Slijterij Frans Muthert Kerstdiner 2012

 

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: