Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: The Arran Devil’s Punch Bowl Chapter II

The Arran Angels & DemonsVerscheen vorig jaar rond deze tijd The Arran Devil’s Punch Bowl, nu verwachten we deel 2 uit deze serie. Hij is inmiddels aangekondigd en half juli zal die bij ons verkrijgbaar zijn! Deze multi-vintage release van The Arran is een vatting van 27 Arran vaten uit jaargangen varierend van 1997 tot 2006. De basis ligt bij whisky’s uit 1997 en 1998 met rijpingen op sherry Hogshead vaten maar er zijn ook bourbon vaten gebruikt (2001 – 2006). De jongste vier whisky’s die gebruikt zijn, en een rijping hebben gehad op Bourbon vaten, zijn ook nog eens geturfd. Hierbij is ook de oudste The Arran geturfde whisky uit 2004 gebruikt.

Deze Chapter II wordt gereleased in een oplage van 6600 flessen voor de wereldwijde markt. De whisky is cask strength gebotteld op 53,1%, is non chill filtered en niet bijgekleurd. Naar verwachting zal de prijs zo rond de €80,- liggen. Reserveren kan alvast door te mailen naar aeilke@fransmuthert.nl. De voorgaande editie kunt u hier kopen.

UPDATE 12/07/2013: The Arran Devil’s Punch Bowl Chapter II is inmiddels gearriveerd en is hier te bestellen.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: