Een reactie plaatsen

Persbericht: Per heden ook een mooi assortiment wijnen bij DramTime.nl

logo_dramtime_nw

Per 1 maart is op onze op whisky georiënteerde website www.dramtime.nl ook een mooi assortiment wijnen te bestellen. Uiteraard zal  whisky het belangrijkste product  in onze web winkel blijven maar we willen de klanten die ook van een goed glas wijn houden graag iets extra’s bieden. Het wijn assortiment is een toevoeging aan het zeer brede whisky assortiment dat wordt aangevuld met een selectie van jenevers, korenwijnen, rum, cognac, likeuren, grappa’s ….

Op dit moment zijn er wijnen uit Amerika, Argentinië, Chili, Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid-Afrika te bestellen. Deze wijnen variëren van de betere diner wijnen en dessert wijnen tot aan exclusieve en gelimiteerde Rothschilds.

Er is voor ieder wat wils.  Zo is de complete serie van het Zuid-Afrikaanse Bellingham verkrijgbaar, zijn er de Franse wijnen van de befaamde wijnmaker Georges Duboeuf en is er plaats voor de Rothschild Chilenen van Los Vascos. Over de wijnlanden is uitgebreide informatie te lezen en hetzelfde geldt voor de wijnhuizen en wijnen, compleet met wijnspijs advies. Op zoek naar iets lekkers? Kijk hier rustig rond.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: