Een reactie plaatsen

The Arran Malt Orkney Bere Barley 10yo Cask Strength (56,2%)

The Arran Orkney Bere Barley 10yo Cask StrengthNog één Arran release zal verschijnen in 2014. Waar iedereen, inclusief ons, na de nieuwe Machrie Moor (5th edition) en de cask strength versie daarvan dacht dat het wel gebeurd was met de releases voor dit jaar is er nu  The Arran Malt Orkney Bere Barley 10 years old Cask Strength. The Arran Malt Orkney Bere Barley 10yo Cask Strength is een 10 jaar oude cask strength versie van de in 2012 gereleasde Bere Barley. Voor deze botteling werkte de distilleerderij samen met The University of the Highlands and Islands Orkney College. Het doel was om het karakter van Bere Barley duidelijk naar voren te brengen, dat is nu voor de tweede keer gelukt.

Deze 10 jaar oude cask strength release is een zeer gelimiteerde editie van slechts 4890 flessen. 10 jaar gerijpt in ex-bourbon vaten en gebotteld op 56,2%. Verreweg het grootste gedeelte zal door Arran zelf verkocht worden en slechts een zeer klein aantal flessen zal beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Deze Arran kenmerkt zich door zoete en aardeachtige tonen met moutige tonen en aroma’s van rijpe honing meloen en appels en een afdronk met vanille en kokos.

Reserveren? Mail naar info@dramtime.nl, hierbij geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt en slechts 1 fles per persoon. De prijs zal naar verwachting ergens tussen de €70,- en €90,- liggen. Verwachte levering zal in week 48 of 49 zijn.
UPDATE 17/11/2014 De reserveringslijst is vol!

Alle andere nog beschikbare The Arran releases vindt u hier.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: