Een reactie plaatsen

Glenfarclas £511.19s.0d Family Reserve 150th Anniversary

Glenfarclas 511.19s.0dGlenfarclas bestaat 150 jaar en dat wordt gevierd! Hoe en wat? Dat lees je hier. Op 8 juni 1865, kocht John Grant voor 511 pond en 19 shilling de Glenfarclas distilleerderij. Een bizarre prijs als je daar nu aan terug denkt. Helemaal als je deze nu op een fles ziet staan, geen goedkope jongen denk je dan nog even. Maar niets is minder waar, de fles waar £511.19s.0d op staat is niet zomaar een fles maar de Glenfarclas £511.19s.0d Family Reserve 150th Anniversary. Een prachtige jubileum botteling en een eerbetoon aan 150 jaar Glenfarclas. Daarom ook voor een groot gedeelte gerijpt in first fill sherry butts, dat waar Glenfarclas om bekend staat. Gebotteld zonder leeftijdsaanduiding op 43%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Elke koker bevat een kopie van de originele verkoopfactuur en een korte brief van George Grant waarin hij de waarde van de £511.19s.0d Family Reserve voor de familie Grant uitlegt. Daarnaast hebben 5e en 6e generatie, John en George Grant, 10 sherry butts en 10 sherry hogsheads afgevuld voor toekomstige generaties. Benieuwd wat daar dus uit komt, en wanneer. Onderstaand de proefnotities en een link om deze prachtige fles te kopen.

Neus: zoete en rijke sherry tonen, toffee siroop op vers Frans stokbrood, vers fruit en heide honing met een vleugje portachtige aroma’s

Smaak: droog en zoet met gebalanceerde fruit tonen, een lichte notigheid en melk chocolade

Afdronk: lang en makkelijk

Kopen

Alle overige Glenfarclas bottelingen inclusief die uit de Family Casks serie vindt je hier.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: