Een reactie plaatsen

In november verwacht: Benriach 19yo 1996 Single Cask 3277 Virgin American Oak Finish Specially Selected and Bottled for Uw topSlijter

Benriach 19yo 1996 Single Cask 3277 Virgin American Oak Finish Specially Selected and Bottled for Uw topSlijterBenriach 19yo 1996 Single Cask 3277 Virgin American Oak Finish Specially Selected and Bottled for Uw topSlijter label backVorig jaar hadden we als topSlijter organisatie een mooie single cask botteling van GlenDronach, uit een virgin oak hogshead en 11 jaar oud. Dit jaar is er een nieuwe release maar dan iets ouder en van Benriach, de Benriach 19 years old 1996 Single Cask 3277 Virgin American Oak Finish Specially Selected and Bottled for Uw topSlijter. Een 19 jaar oude Speyside single malt van Benriach gefinished in virgin American oak hogshead 3277. Een single cask release speciaal voor de Nederlandse slijtersorganisatie Uw topSlijter waartoe wij ook behoren. Gedistilleerd op 4 april 1996 en gebotteld in oktober 2015 op vatsterkte (cask strength) van 50,5%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Een gelimiteerde single cask relase van circa 340 flessen.

Kleur: amber/goud

Neus: tonen van kruidigheid, en rijp fruit

Smaak: krachtig met een zoete aanzet, vers fruit, kruidigheid en gember. Goed in balans

Afdronk: lang en warm

Deze release is nu al te bestellen via de mail, info@dramtime.nl. De GlenDronach Single Cask van vorig jaar vindt je hier en ons assortiment Benriach’s, waaronder nog enkele single cask bottelingen, hier.

UPDATE 17/11/2015: Hij is er! Je vindt ‘m hier.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: