Een reactie plaatsen

Kilchoman Loch Gorm 2016 Release

Kilchoman Loch Gorm Release 2015De lente is begonnen en dan is traditioneel de eerste Kilchoman ook in aantocht. Tot twee jaar geleden was dat altijd de Machir Bay release maar sinds het verdwijnen van de vintage aanduiding is dat inmiddels Loch Gorm. Sinds vorig gerijpt in zowel Oloroso sherry hogsheads als butts en dat is ook dit jaar het geval.  Dat is een duidelijk verschil met de eerste twee releases uit 2013 en 2014 die enkel in Oloroso sherry butts gerijpt hebben. De Kilchoman Loch Gorm 4th Release zal naar alle waarschijnlijkheid op de markt komen in een oplage van 10000 flessen. Gebotteld op 46% en non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen.

Het wachen is nog op de officiele aankondiging en de tasting notes maar vanaf de 3e week van april is deze Kilchoman release leverbaaar. Reserveren kan al door te mailen naar info@dramtime.nl. Voor ons overige Kilchoman assortiment inclusief voorgaande Loch Gorm edities zie hier op Dramtime.nl.

UPDATE 13/4/2016: Hij is er! De Loch Gorm 2016 release vind je hier.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: