Een reactie plaatsen

Benromach 41yo 1974

Benromach 41yo 1974

Na de prachtige Benromach 35 years old in maart doen ze er nu nog een schepje bovenop. In aantocht is een 41 jaar oude single cask release uit 1974. Een vintage van ver voordat de Urquhart de Benromach distilleerderij in Forres kocht. Ook een uit een periode waarvan vermoed wordt dat er nog maar heel weinig Benromach vaten over zijn.

Deze release is in ieder geval in aantocht en heeft gerijpt in een Oloroso sherry butt 1583. Hij is gebotteld op 49,1% met een oplage van 452 flessen. Verpakt in de houten kist die we inmiddels al van de 35yo kennen. Het koper wat staat voor de ketels, het donkere hout voor de washbacks en de witte lijn voor de witte distilleerderij muren

Er zijn nog geen proefnotities beschikbaar maar deze volgen hopelijk snel. Een fles van deze release reserveren kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Ons overige Benromach assortiment vind je hier op Dramtime.nl.

UPDATE 19/7/2016: Hij is er! Je vindt ‘m hier!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: