Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Teeling 13yo Revival & 24yo Vintage Reserve

Op de dag dat Ierland uitgeschakeld wordt op het EK voetbal hebben we leuk Iers whiskey nieuws. Namelijk van Teeling. Zeer binnenkort verwachten we twee nieuwe releases, een 13 jaar oude Revival en een 24 jaar oude Single Cask.

Teeling Whiskey Revival

Teeling 13yo Revival

De Teeling 13 years old Revival is de opvolger van de 15 years old en de tweede release in de Revival Commemorative serie.  Gedistilleerd in 2002 en 12 jaar gerijpt in ex bourbon vaten gevolgd door een finish van een jaar in 250 liter Calvados vaten. Deze narijping zorgt voor extra tonen van appel en peer waardoor deze Ier een kleine twist krijgt. Gebotteld op 46%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Een limited release van 10.000 flessen dit keer. De proefnotities volgen zsm!

Teeling 24 Vintage ReserveDaarnaast is er dus een nieuwe 24 jaar oude reelase, de 24 years old Vintage Reserve for NL. De opvolger van de 21 years old en gedistilleerd in 1991. Volledig gerijpt in port vat 8474 en gebotteld in mei 2016 op vatsterkte (cask strength) van 54,3%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Een gelimiteerde single cask release van 150 flessen. Ook hiervan volgen de proefnotities zsm!

Beide flessen zijn nu al te reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl! Alle bij ons beschikbare Teeling bottelingen vindt je hier op Dramtime.nl.

UPDATE 13/7/2016: De twee Teelings zijn nu verkrijgbaar! De 13yo Revival vindt je hier en de Vintage Reserve 24yo for NL hier!

 

 

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: