1 reactie

Timorous Beastie 40yo

Dachten we na het verschijnen van de The Epicurean als vijfde en laatste botteling in de Remarkable Regional Malts series van Douglas Laing dat het vijftal compleet was en er enkel nog cask strength releases zouden volgen, niets is minder waar. Van de Scallywag, Rock Oyster en Big Peat zijn er al cask strength releases. Maar niets van dat alles, van Timorous Beastie volgt er nu een 40 jaar oude botteling.

Timorous Beastie 40yo

De Timorous Beastie 40 years old is een zeer bijzondere Highlands blended malt van Douglas Laing. Een blend van minstens 40 jaar oude whisky’s van onder meer Dalmore, Glen Garioch en Glengoyne. Geblend en gebotteld in 2016 op vatsterkte van 54,7%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Een gelimiteerde release van 1080 flessen die we in het najaar verwachten.

Neus: aromatisch met zoete kruiden, ontbijtgranen en honingraat

Smaak: zoet met een suiker crunch, met volwassen malt tonen en meer kruiden

Afdronk: elegant met laagjes honing

De Timorous Beastie 40 years old is uiteraard al te reserveren door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle bij ons beschikbare Douglas Laing bottelingen waaronder alle Remarkable Regional Malts vindt je hier op Dramtime.nl.

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Eén reactie op “Timorous Beastie 40yo

  1. […] kan bij Douglas Laing blijkbaar niet op want na de 40 years old van een paar weken geleden vernomen we vandaag dat er een 21 years old Sherry Edition in aantocht […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: