2 reacties

Binnenkort verwacht: The Glenlivet Cipher

Glenlivet Cipher

Nadat het een tijdje stil was rondom The Glenlivet, de Guardian’s Chapter was de laatste ‘special release’. En dan vergeten we voor het gemak de Bochel maar even. Nu is er een mysterieuze botteling op komst voor 25 markten waaronder Nederland.

The Glenlivet Cipher is de naam. Een zwarte fles met daarin whisky uit een combinatie van vaten die The Glenlivet nog nooit eerder heeft gebruikt. Dat is direct ook vrijwel de enige aanwijzing die men geeft. Het label verbergt allerlei aanwijzingen waarmee op cipher.theglenlivet.com de tasting notes ontcijferd kunnen worden. Een ‘flavour wheel’ kan gecreëerd worden waarmee meer dan 10000 combinaties mogelijk zijn. Hiermee krijg je als consument uiteindelijk een score die aangeeft hoe dicht je bij ‘de waarheid’ bent. Met dit idee wil The Glenlivet terug gaan naar de basis van single malt whisky en zich weer focussen op de smaak.

We verwachten de Cipher medio augustus in een oplage van 33.000 flessen waarvan slechts een beperkt aantal in Nederland. Reserveren kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Ons volledige The Glenlivet assortiment vindt je hier op Dramtime.nl.

UPDATE 30/8/2016: De Cipher isnu verkrijgbaar en vindt je hier!

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

2 reacties op “Binnenkort verwacht: The Glenlivet Cipher

  1. Wat gaat zo,n fles kosten .weet u dat al.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: