Een reactie plaatsen

Binnenkort verwacht: Bowmore Black 50yo 1964

bowmore-50yo-1964-fb

Er komt 1 fles van de eind vorig jaar uitgebrachte Bowmore Black 50 years old 1964 naar Nederland en die staat vanaf volgende week in Musselkanaal! De Bowmore Black 50 years old 1964 is de vijfde en laatste release in de Black Bowmore serie. De eerste release verscheen in 1994 en de meest recente in 2007. Deze  laatste release is het klapstuk in de serie. Een extreem luxe uitvoering van een 50 jaar oude Islay single malt volledig gerijpt in first fill sherry casks. Gedistilleerd op 5 november 1964 en gerijpt in warehouse No. 1 Vault. Gebotteld eind 2016 op vatsterkte van 40,9%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen. Een gelimiteerde single cask release van 159 flessen.

Deze release is verpakt in hand geblazen fles en een luxueuze zwarte kist van Schots eiken. Belegd met zilver en ontworpen door de designer John Galvin.

De proefnotities? Die moeten we je nog even schuldig blijven 😉 Wellicht volgende week…… Interesse in deze fles? Dan kun je dat kenbaar maken door te mailen naar info@dramtime.nl. Alle andere bij ons beschikbare Bowmore releases vindt je hier op Dramtime.nl

Over Slijterij Frans Muthert

Slijterij, wijnhandel, groothandel, WhiskySlijter en topSlijter. Gevestigd in Musselkanaal sinds 1918.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: